top of page

TALKSHOWGÄSTER

SYSTRARNA GRAAF

Hannah och Magdalena slog ner som en bomb i slutet av 90-talet och de figurerade som både modeller och artister.

Mycket har hänt sedan dess, och livet har bjudit på både med- och motgångar. I sociala medier kan vi följa deras liv där de bjuder på både allvar och humor. I vår talkshow får vi veta mer om livet som Systrarna Graaf

MRS M – FAB COACHEN

Hennes mission som The FAB Coach är att Bring out the FAB in you! Genom sitt arbete har hon märkt att femininitet och kvinnlighet tyvärr är något som är oerhört stigmatiserat i vårat avlånga land. Hon erbjuder en diamantbeströdd hand att hålla sig i när man närmar sig dessa ”farliga frågor”. Femininitet är inte ett tecken på svaghet (som samhället gärna vill få oss att tro) utan det är snarare rena kryptoniten. Vingklipp inte dig själv darling. Hon vill att alla som identifierar sig som feminina kvinnor inte bara skall känna sig bekväma med, utan även hitta en styrka i, sin kvinnlighet och femininitet. Det är dags för Woman Power - because we are not Girls anymore. 

Mrs.jpg
Katta_Sara_edited.jpg

SARA RÖNNE

Det här livet är inget genrep, därför vill Sara fylla det med allt hon tycker om. Hon älskar känslan av att leverera ett projekt till en nöjd kund och att sedan springa ut på fjället och fylla lungorna med syre. Hon älskar kontrasterna när hon öppnar en årgångschampagne efter ett kallbad på en tisdag och att grilla korv med pinnbröd över en eld på en fredag. Hon gillar vardag men tar den helst i små doser. Hennes livsdesign är planerad utifrån 2 saker: 1. Hon vill minnas varje dag i sitt liv.
2. När hon gör något så ska det göras riktigt bra.

Katta_Sara_edited_edited.jpg

KATARINA JANSSON

Efter många år i ekorrhjulet, med mer tunnelbana och stress än fjäll och skog, gjorde Katarina revolt och började göra om det som är den största delen av hennes liv; hennes vardag. Idag bor hon i fjällen, har skogen utanför dörren och vill inspirera andra till att göra mer medvetna livsval och få syn på normer som mer eller mindre medvetet styr dem. Hennes livspirr är som störst när hon har mycket fjäll, skog, frihet, utveckling och dålig humor i livet, så det vill hon ha så mycket som möjligt av i sin vardag. Katarina bor sedan 2022 i Åre, jobbar som konsult inom kommunikation och affärsutveckling och driver podden Bortom ekorrhjulet.

Katta_Sara_edited_edited.jpg
Katta_Sara_edited.jpg

TERESE FOLKESSON

Varje vecka hjälper Terese människor till en sundare livsstil genom träning och kost. Hon är dessutom utbildad "Stark genom klimakteriet-coach" och just det för hennes till Sisday.

Terese ska dela med sig av sin kunskap hur vi kvinnor kan bli vänner med våra hormoner. Hon kommer också att hålla i en workshop där du får lära dig ännu mer och ställa fler frågor.

Terese_edited.jpg
bottom of page