top of page

TALKSHOWGÄSTER

TESS MERKEL

Tess Merkel har showat sig in i våra hjärtan sedan 1998, både med Alcazar och genom shower på Wallmans & Golden Hits.

Idag hör vi henne som programledare på Star FM och kan följa henne i sociala medier, och lördag den 16 mars är hon talkshow-gäst på Sisday. Tess Merkel

Vi ska prata om livet både på och utanför scenen, om drivkraft, kärlek och balans.

Tessan.jpeg
Katta_Sara_edited.jpg
419926161_361123039959944_1150834993034146625_n.jpg

KATARINA SAKRISSON

Estradör, konstnär och artist med alla benen på scenen. Katarina Sakrisson underhåller hela Sverige med sina karaktärer och hennes konst finns i mångas hem. Katarina vill inspirera unga att ta mer plats på scenen med sin musik och teater. Hon brinner för inkludering och skulle helst vilja ha fler timmar på dygnet till att hjälpa unga människor med funktionsnedsättning. Hon tar gärna rollen som "den bestämda tanten" och uppmanar oss till att sluta använda oss av ordet "pinsamt" som en undanflykt för helt normalt beteende, ett ord som hon helst vill radera ur svenska akademiens ordbok!

Katta_Sara_edited_edited.jpg

MARIANNE ÖSTLUND

Marianne Östlund är PR konsulten från Mora som drog till Stockholm efter skolan. Hemlängtan tillbaka blev en gård hennes hjärta längtade till. Gården döptes till Myrängsgården. Efter uppvuxen i Mora och studier på Handelshögskolan ledde hennes samhällsengagemang till spännande år i Riksdagen som Partisekreterare, därefter startade hon den prisbelönta PR byrån Effektiva Media. Effektiva Media blev efter starten snabbt en agendasättande PR byrå med många prestigefulla uppdrag, både nationella och internationellt.

 

Myrängsgården är idag är mest känd för att vara spelplatsen i SVT´s storsatsning ”FixarJulen”. I 30 avsnitt förra året såg vi Malin Olsson med familj julpyssla och baka inför julen. Den lantliga romantiken ramade in allt. Programmet blev såklart en succe. 

Marianne.jpg
bottom of page